Matchmaker voor bedrijven

Verbindingen tot stand brengen

Netwerken

Wietze Jongsma is bedenker/initiatiefnemer van het collectief Denken Delen Durven Doen. Het idee is geboren tijdens het bezoek aan de Olympische Spelen in Sochi (met de Clafis Schaatsploeg). Het jaarlijkse event wordt elk jaar met veel enthousiasme georganiseerd door het DDDD-collectief en deze dragen het gedachtengoed een warm hart toe.

Denken Delen Durven Doen

Dorstige Koopman

Op initiatief van Jan Bles is er een ploeg van 25 meedenkers, doeners en investeerders gevormd om het contact met de boer, visser en tuinder uit de omgeving te vernieuwen. Zie ook www.blesbros.nl.

Wietze Jongsma is lid van The A Team. The A Team is een netwerk en kookclub voor gelijkgestemde ondernemers die kennis willen delen en samenwerkingsmogelijkheden willen onderzoeken onder het genot van een heerlijke maaltijd. Op een avond van The A team worden zakelijke issues gedeeld, wordt er gespard over ondernemerszaken en worden kansen besproken. The A Team bestaat uit 17 ondernemers.

The A-Team, Cook & Connect

VNO-ncw

Wietze Jongsma is lid van VNO NCW. Het actieve lidmaatschap van dit grootste noordelijke netwerk biedt ondernemers de kans op een informele wijze waardevolle contacten te leggen en te onderhouden op een groot ondernemerspodium. Wietze Jongsma is actief in de Noordgang DDO (regio Dokkum, Drachten, Oosterwolde), dat als klankbordgroep dient voor VNO NCW. Op regelmatige basis worden hier diverse zakelijke en politieke thema’s besproken binnen een select collectief.

Wietze Jongsma is al jaren lid van de CCO. De CCO is opgericht met als doelstelling het bevorderen van de handel, industrie en dienstverlening op zowel plaatselijk als gemeentelijk niveau; het bevorderen van contacten met de gemeente, provincie en landelijke overheid; het bevorderen van de werkgelegenheid in de gemeente Ooststellingwerf; het bevorderen van de belangen van de leden van de vereniging. De CCO biedt uitstekende netwerkmogelijkheden.

Commerciële club Ooststellingwerf

Businessclub Thialf

Wietze Jongsma is lid van de Businessclub Thialf in Heerenveen. Businessclub Thialf biedt de mogelijkheid voor relatiemarketing en/of netwerken en natuurlijk speciale toegang tot de exclusieve Thialf businessclub op de 1e etage. Aanwezigheid bij de spannende schaatsevenementen gedurende het jaar is niet alleen een prachtige hobby, maar ook een fantastische manier om sport en business bij elkaar te brengen.