Klanten ontzorgen met compleet en veilig lichtplan voor fabrieken

Lamp voor lamp vervangen? Of klanten ontzorgen met een doordacht lichtplan met het juiste verlichtingsniveau voor uw bedrijf en productieomgeving?

Binnen de voedingsmiddelenindustrie gelden zeer strenge normen voor hygiëne en veiligheid. Unique Lights levert complete en veilige lichtplannen die voldoen aan de strenge HACCP richtlijnen. Verlichting dat stootvast, spatwaterdicht en splintervrij is, geen onderdelen van glas bevat en gemaakt is van eenvoudig te reinigen, glad materiaal. Hiermee kunt u volgens de strengst geldende eisen de overstap maken naar LED-verlichting. 

Het creëren van een energiezuinig, veilige en productieve werkomgeving door de juiste LED-oplossing heeft meer om handen dan alleen de aanschaf van LED-systemen. Unique Lights heeft haar positie in de markt verworven door haar projectmatige aanpak en begeleiding van klanten. Van de voorbereiding tot oplevering van de opdracht en alle fases ertussenin, de project adviseurs van Unique Lights ontzorgen u als opdrachtgever.

Engineering (Licht studies)
Een optimaal verlichte werkomgeving begint met professionele engineering. Unique Lights heeft professionele lichtengineers in dienst welke voor de meest uiteenlopende industriële situaties lichtplannen engineeren. Op basis van uw wensen en eisen creëren wij een lichtplan met het juiste verlichtingsniveau voor uw bedrijf en de omgeving waar uw bedrijf gevestigd is. Van pre-engineering, haalbaarheidsfase, budgetfase tot en met detailengineering. Een uitgekiend lichtplan is de basis voor een veilige productieomgeving.