Dat was Interpack 2023 – Hartelijk dank

Namens ALPMA was ook Jongsma Solutions aanwezig op de ALPMA-stand tijdens de Interpack 2023.
 

Als totaalleverancier voor de gehele zuivel productieketen hebben wij, als ALPMA zijnde, er bijzonder naar uitgekeken om onze beproefde concepten en oplossingen te presenteren na deze bijna zesjarige onderbreking van Interpack.

De Interpack-beurs is voornamelijk gericht op de wereldwijde verpakkingsindustrie, maar presenteert ook innovaties en branchetrends in de hele waardeketen. Op de stand werden de CombiCUT en de Eagle Eye als innovatieve highlights tentoongesteld. Daarnaast presenteerde de divisie Procestechnologie haar nieuwste toepassingen op het gebied van Plant-Based Foods onder de merknaam VeganoProt. ALPMA presenteerde haar innovatieve en bekroonde verpakkingsconcept voor boter, genaamd FreshPack, evenals onze automatiseringsoplossingen, zoals de Coagulator, op het gebied van Pasta Filata & Semi-Hard Cheese. Hierbij speelt de integratie van SULBANA-oplossingen een bijzonder belangrijke rol. Ook de experts van onze Franse kaasvormenmaker Servi Doryl waren ter plaatse om de laatste trends en innovaties te presenteren.

We vonden het leuk om u weer te ontmoeten en uw suggesties en marktwensen in een persoonlijk gesprek te bespreken. Al onze klanten en zakenpartners hartelijk dank voor jullie komst!

Bekijk hier het volledige productassortiment van ALPMA.