JES Nieuwsbrief oktober 2021

Beste relatie,

We mogen weer dus gaan we weer! Nu de coronamaatregelen verder zijn versoepeld is ook voor JES de tijd aangebroken om weer op volle snelheid op alle fronten een vliegende start te maken.

We delen dan ook graag onze aansprekende activiteiten en plannen. De afgelopen maand heeft voor ons in teken gestaan van het ‘eindelijk weer’ fysiek opzoeken van onze partners en klanten in binnen- en buitenland. In deze nieuwsbrief besteden we ook aandacht aan de komende speciale editie van de Zilveren Bal. Daarnaast blikken we nog terug op de zeer succesvolle editie van het DDDD-event op 8 september. Tot slot nemen we u graag mee in de aansprekende resultaten van de toepassingen van onze partner Air Quality Process.

Met een hartelijke groet, Wietze en Stephan Jongsma

Klik hier voor de nieuwsbrief