De 100ste Coagulator van ALPMA is onderweg!

52 jaar geleden zorgde de baanbrekende ontwikkeling van de coagulator voor een revolutie in de continue kaasproductie. Nog steeds is de coagulator het vlaggenschip van de ALPMA-portfolio.

Het high-performance systeem verwerkt meer dan 50.000 litermelk per uur en dit met de beste kwaliteit en optimale opbrengst. De Coagulator is het enige continue bereidingssysteem voor kaaswrongel ter wereld. De exacte grootte van de wrongel en de zachte verwerking zorgen voor maximale procesconsistentie met minimale verliezen. Al deze voordelen versterken het concurrentievermogen van de klanten van ALPMA op lange termijn.

Een belangrijke succesfactor is het aanpassingsvermogen aan de technologie en eisen van de klant. Voor ALPMA als fabrikant van maatwerkapparatuur voor de voedings- en kaasindustrie is dit de sleutel tot succes. Binnenkort verlaat de 100ste Coagulator assemblagehallen van ALPMA en gaat op reis naar een bekende klant in het zuiden van Europa.

Jongsma Engineering Solutions feliciteert ALPMA met deze mijlpaal. Ook bedanken wij onze klanten voor hun jarenlange loyaliteit en vertrouwen in onze oplossingen. We willen alle ALPMA medewerkers bedanken die betrokken zijn geweest bij de ontwikkeling en vooruitgang van de Coagulator en zo hebben bijgedragen aan het succes van ALPMA.

Lees het bericht in de Alpma News & Trends hier