Air Quality Process: belang van luchtkwaliteit groter dan ooit

De beheersing van gezondheidsrisico’s is meer dan ooit een fundamentele vereiste van moderne samenlevingen, vooral op het gevoelige gebied van voedsel. Luchthygiënische veiligheid is een belangrijk punt dat moet worden aangepakt om uw kaasproductie veilig te stellen. Al meer dan 30 jaar ondersteunt Air Quality Process wereldwijd zijn klanten in de voedingsmiddelen- en drankenindustrie om hen luchtbehandelingsoplossingen aan te bieden:

  • Audit van bestaande productielocaties om bronnen en vectoren van besmetting te identificeren (in het bijzonder lucht / vloeistoffen / personeel & procedures / apparatuur / gebouw) met indiening van een aanbevelingsrapport om uw risico op besmettingen te beperken.
  • Ontwerp, fabricage en implementatie van op maat gemaakte hygiënische oplossingen voor luchtconditionering.

Voedselveiligheid vereist een uitgebreid luchtstroombeheer; De Air Quality Process-oplossing is gebaseerd op specifieke principes, airconditioners en diffusiekanalen, en is het veiligste systeem voor voedselproductie onderhevig aan de vochtigheid van materialen en veelvuldig wassen.

Air Quality Process heeft op maat gemaakte airconditioningunits ontworpen en geïnstalleerd die voldoen aan de strengste hygiëne-eisen, waardoor het de enige airconditioningunits zijn die CIP-reinigbaar en USDA-goedgekeurd zijn. De USDA-goedkeuring die is afgegeven voor ons hele assortiment airconditioners getuigt van het zeer hoge niveau van gezondheidsbescherming, dat ongeëvenaard is.

Onze expertise op het gebied van luchtbehandeling, die de perfecte controle van het luchtstroombeheer op fabrieksschaal en de overdruk van uw gevoelige cleanrooms integreert, wordt vandaag erkend door een internationale klantenkring uit de agrovoedingsindustrie en, meer specifiek, de kaasindustrie.